Studená polévka z okurek a řeckého jogurtu
- Celková doba 11 min
- 10 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
4 os.
170 g Okurka
2 pl. Čerstvý kopr
2 pl. Čerstvá petrželka
1.5 strou. Česnek
1.5 Šalotka
5 pl. Olivový olej
5 pl. Citrónová šťáva
170 g Řecký jogurt
Sůl a pepř
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /4
Všechny ingredience, počínaje okurkou, dejte do přístroje.
Fáze 3 /4
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 4 /4
Ihned podávejte nebo v lahvi OTG s víčkem dejte do chladničky.