Studená polévka se salátovou okurkou a řeckým jogurtem
- Celková doba 11 min
- 10 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
2 os.
100 g Salátová okurka
1 pl. Čerstvý kopr
1 pl. Čerstvá petržel
1 strou. Česnek
1 Šalotka
2 pl. Olivový olej
3 pl. Citronová šťáva
100 g Řecký jogurt
Sůl a pepř
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /4
Vložte všechny ingredience do přístroje, začněte salátovou okurkou.
Fáze 3 /4
Nasaďte čepele na lahev OTG a připevněte ji na základnu. Mixujte!
Fáze 4 /4
Podávejte ihned nebo vložte lahev OTG s víčkem do lednice.