Flan z lilku a oliv
- Celková doba 45 min
- 20 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
4 os.
250 g Vařená dužina lilku
1 čl Kukuřičná mouka
2 Vejce
45 g Černé olivy řeckého stylu, vypeckované a nasekané
30 g Strouhaný sýr Gruyère
1 čl Kmín
2 Tyčinky chleba
Sůl, pepř
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /4
Smíchejte nasekanou vařenou lilkovou dužinu s kukuřičnou moukou, vejci, nakrájenými černými olivami, strouhaným sýrem Gruyère a kmínem. Dochuťte solí a pepřem dle chuti.
Fáze 2 /4
Náplň nalijte do sklenic bez víček.
Fáze 3 /4
Sklenice bez víček umístěte do přístroje vybaveného talířem. Zahajte proces vaření. Pro křupavý nádech posypte před pečením rozdrobenými tyčinkami.
Fáze 4 /4
Tento předkrm si vychutnejte teplý nebo studený.