Rybí filety s mandlemi - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rybí filety s mandlemi

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 21 min
  • Příprava
    12 min
  • Vaření
    9 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 6 Filety z tresky po 150 g (nebo okoun, chňapal)

  • 120 g Celé bílé mandle

  • 3 pl. Čerstvě strouhaný zázvor

  • 6 Šalotka, oloupaná

  • 1.5 čl Mleté chilli koření

  • 3 čl Rybí omáčka Nuoc mam

  • 6 Jarní cibulka

  • 3 čl Hnědý cukr

  • 3 Limetka (1/2 na šťávu, 1/2 na klínky na ozdobu)

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /7

Zázvor omyjte a nastrouhejte.

Fáze 3 /7

Do nádoby vložte mandle. Opražte.

Fáze 4 /7

Odstavte z plotny a smíchejte se všemi ingrediencemi a jarními cibulkami. Zelené části nechejte na ozdobu.

Fáze 5 /7

Na jednu stranu filet naneste pastu. Zabalte do pečícího papíru. Vložte do parního koše. Do nádoby nalijte 250 ml horké vody.

Fáze 6 /7

Doba vaření: 9 minut

Fáze 7 /7

Odstraňte pečící papír. Ozdobte cibulovými stonky a klínky limetky. Podávejte s rýží.