Rizoto z červené čočky
- Celková doba 16 min
- 8 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená
1.5 Nakrájený pórek
1.5 vět. Řapíkatý celer
300 g Máslová dýně nakrájená na malé kostičky
15 g Máslo
1.5 špet. Kari prášek
1.5 špet. Kajenský pepř
450 g Čočka červená
15 cl Bílé víno
75 cl Zeleninový vývar
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená 1.5 Nakrájený pórek 1.5vět. Řapíkatý celer 300g Máslová dýně nakrájená na malé kostičky 15g Máslo 1.5špet. Kari prášek 1.5špet. Kajenský pepř 450g Čočka červená 15cl Bílé víno 75cl Zeleninový vývar
Fáze 2 /5
Veškerou zeleninu uvařte na másle. Přidejte koření a čočku. Promíchejte.
1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená 1.5 Nakrájený pórek 1.5vět. Řapíkatý celer 300g Máslová dýně nakrájená na malé kostičky 15g Máslo 1.5špet. Kari prášek 1.5špet. Kajenský pepř 450g Čočka červená
Fáze 3 /5
Zalijte bílým vínem, nechte odpařit alkohol a zalijte vývarem.
15cl Bílé víno 75cl Zeleninový vývar
Fáze 4 /5
Tlakové vaření
Fáze 5 /5
Promíchejte a ihned podávejte.