Rizoto s pohankou a houbami - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rizoto s pohankou a houbami

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 24 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    4 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 100 g Loupaná pohanka

  • 20 g Teplá pohanková kaše

  • 100 g Houby (žampiony, hříbky, stročci atd.)

  • 1 Šalotka, oloupaná a jemně nasekaná

  • 250 ml Zeleninový vývar

  • 1 pl. Mascarpone

  • 2 pl. Strouhaný parmazán

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Omyjte houby. Nakrájejte je na kousky. Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Restujte houby po dobu 5 minut. Přidejte šalotku. Vařte po dobu 2 minut.

Fáze 4 /6

Přidejte dva druhy pohanky a vývar. V případě potřeby dochuťte.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 4 minuty

Fáze 6 /6

Přidejte mascarpone a parmazán. Zamíchejte.