Rizoto s houbami a parmazánem - recept Cookeo Infinity Autostir | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rizoto s houbami a parmazánem

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 40 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    25 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 75 g Houbová směs

  • 2 pl. Olivový olej

  • 0.5 Cibule

  • 160 g Risotto rýže

  • 6 cl Bílé víno

  • 90 cl Zeleninový vývar

  • 20 g Měkké máslo

  • 20 g Parmazán

  • Sůl a pepř

  • 0.5 pl. Petrželka

Příprava

Fáze 1 /9

Připravte si ingredience.

  • 75g Houbová směs
  • 2pl. Olivový olej
  • 0.5 Cibule
  • 160g Risotto rýže
  • 6cl Bílé víno
  • 90cl Zeleninový vývar
  • 20g Měkké máslo
  • 20g Parmazán
  • Sůl a pepř
  • 0.5pl. Petrželka

Fáze 2 /9

Vložte lopatku do nádoby.

Fáze 3 /9

Do nádoby nalijte olej.

  • 2pl. Olivový olej

Fáze 4 /9

Přidejte cibuli, houby, rýži a sůl. Smažte po dobu 4 minut.

  • 75g Houbová směs
  • 0.5 Cibule
  • 160g Risotto rýže
  • Sůl a pepř

Fáze 5 /9

Přidejte bílé víno a redukujte 1 minutu.

  • 6cl Bílé víno

Fáze 6 /9

Přidejte zeleninový vývar.

  • 90cl Zeleninový vývar

Fáze 7 /9

Program Rizoto.

Fáze 8 /9

Přidejte máslo a parmazán a vařte 2 minuty.

  • 20g Měkké máslo
  • 20g Parmazán

Fáze 9 /9

Dochuťte a na závěr posypte nasekanou petrželkou. Podávejte horké.

  • Sůl a pepř
  • 0.5pl. Petrželka