Rizoto s houbami a parmazánem
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
75 g Houbová směs
2 pl. Olivový olej
0.5 Cibule
160 g Risotto rýže
6 cl Bílé víno
90 cl Zeleninový vývar
20 g Měkké máslo
20 g Parmazán
Sůl a pepř
0.5 pl. Petrželka
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Vložte lopatku do nádoby.
Fáze 3 /9
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /9
Přidejte cibuli, houby, rýži a sůl. Smažte po dobu 4 minut.
Fáze 5 /9
Přidejte bílé víno a redukujte 1 minutu.
Fáze 6 /9
Přidejte zeleninový vývar.
Fáze 7 /9
Program Rizoto.
Fáze 8 /9
Přidejte máslo a parmazán a vařte 2 minuty.
Fáze 9 /9
Dochuťte a na závěr posypte nasekanou petrželkou. Podávejte horké.