Ravioli s vlašskými ořechy a gorgonzolou - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Ravioli s vlašskými ořechy a gorgonzolou

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 19 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    4 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 12 Plněné ravioli (chlazené)

  • 100 g Malé růžičky brokolice, omyté

  • 70 g Gorgonzola (nebo roquefort nebo jiný sýr s modrou plísní)

  • 25 g Uzená kachna, nasekaná

  • 50 g Šalotka, oloupaná a jemně nasekaná

  • 125 g Hustá smetana

  • 30 g Vyloupané vlašské ořechy, nasekané

  • 280 ml Zeleninový vývar (nebo voda)

  • 1 pl. Kerblík nebo petržel, omytá a nasekaná

  • 1 pl. Olivový olej

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Restujte šalotku do změknutí. Přidejte kachnu, smetanu, gorgonzolu a sedminu vývaru. Promíchejte a odložte stranou.

Fáze 4 /6

Dolijte zbytek vývaru. Přidejte ravioli a brokolici.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 4 minuty

Fáze 6 /6

Nechejte odkapat. Přidejte omáčku, vlašské ořechy a kerblík.