Křupavá polenta s gorgonzolou a vlašskými ořechy
- Celková doba 26 min
- 10 min
Příprava - 16 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
50 g Polenta
5 cl Nízkotučná smetana
25 cl Voda
0.5 čl Sůl
60 g Gorgonzola
15 g Vlašské ořechy
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby dejte polentu, smetanu, vodu a sůl.
Fáze 3 /6
Smažte po dobu 6 minut. Během smažení promíchávejte stěrkou.
Fáze 4 /6
Po dokončení smažení ještě 1 minutu míchejte.
Fáze 5 /6
Polentu posypte gorgonzolou a vlašskými ořechy. Manuální režim horkovzdušného fritování.
Fáze 6 /6
Ihned podávejte.