Ragú z lososa a fenyklu
- Celková doba 14 min
- 10 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
6 Steaky z lososa po 150 g (bez kůže)
600 g Nasekaný fenykl
300 g Mrkev, na tenké plátky
3 pl. Olivový olej
30 Červený rybíz (nebo jiná červená bobulovina)
4 pl. Hustá plnotučná smetana
Sůl a pepř
3 špet. Čerstvý kopr, nasekaný
200 ml Rybí vývar
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Odstraňte z lososa kůži.
Fáze 3 /7
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /7
Osmahněte fenykl a mrkev.
Fáze 5 /7
Směs naneste na steaky z lososa, poté osolte a opepřete. Zalijte vývarem.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 4 minuty
Fáze 7 /7
Přidejte smetanu na fenykl a nasekaný kopr. Podávejte.