Ragú z lososa a fenyklu
- Celková doba 14 min
- 10 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 Steaky z lososa po 150 g (bez kůže)
600 g Nasekaný fenykl
300 g Mrkev, na tenké plátky
3 pl. Olivový olej
30 Růžový pepř
4 pl. Zakysaná smetana
Sůl a pepř
3 špet. Čerstvý kopr, nasekaný
200 ml Rybí vývar
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Odstraňte z lososa kůži.
Fáze 3 /7
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /7
Osmahněte fenykl a mrkev.
Fáze 5 /7
Steaky z lososa naložte na směs, poté osolte/opepřete a přidejte růžový pepř. Zalijte vývarem.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 4 minuty
Fáze 7 /7
Na fenykl přidejte smetanu a nasekaný kopr. Podávejte.