Ragú z lososa a fenyklu
Tefal
Recept od Tefal

Ragú z lososa a fenyklu

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 14 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    4 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 6 Steaky z lososa po 150 g (bez kůže)

  • 600 g Nasekaný fenykl

  • 300 g Mrkev, na tenké plátky

  • 3 pl. Olivový olej

  • 30 Červený rybíz (nebo jiná červená bobulovina)

  • 4 pl. Hustá plnotučná smetana

  • Sůl a pepř

  • 3 špet. Čerstvý kopr, nasekaný

  • 200 ml Rybí vývar

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /7

Odstraňte z lososa kůži.

Fáze 3 /7

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 4 /7

Osmahněte fenykl a mrkev.

Fáze 5 /7

Směs naneste na steaky z lososa, poté osolte a opepřete. Zalijte vývarem.

Fáze 6 /7

Doba vaření: 4 minuty

Fáze 7 /7

Přidejte smetanu na fenykl a nasekaný kopr. Podávejte.