Polévka z řeřichy a ricotty
- Celková doba 24 min
- 15 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
0.5 sva. Řeřicha
0.5 Cibule
1 pl. Olivový olej
50 g Vařené zelené fazolky (nebo brambory nakrájené na kostky)
100 g Ricotta
1 Česnek
300 ml Zeleninový nebo kuřecí vývar
2 pl. Strouhaný parmezán na ozdobení (lze vynechat)
6 Lístky šalvěje, omyté a nakrájené na tenko
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
0.5sva. Řeřicha 0.5 Cibule 1pl. Olivový olej 50g Vařené zelené fazolky (nebo brambory nakrájené na kostky) 100g Ricotta 1 Česnek 300ml Zeleninový nebo kuřecí vývar 2pl. Strouhaný parmezán na ozdobení (lze vynechat) 6 Lístky šalvěje, omyté a nakrájené na tenko
Fáze 2 /6
Do hrnce nalijte olej.
1pl. Olivový olej
Fáze 3 /6
Osmahněte cibulku dozlatova.
0.5 Cibule
Fáze 4 /6
Přidejte řeřichu, vývar, česnek a fazole.
0.5sva. Řeřicha 50g Vařené zelené fazolky (nebo brambory nakrájené na kostky) 1 Česnek 300ml Zeleninový nebo kuřecí vývar
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Smíchejte s ricottou. Podávejte s lístky šalvěje a posypané parmezánem.
100g Ricotta 2pl. Strouhaný parmezán na ozdobení (lze vynechat) 6 Lístky šalvěje, omyté a nakrájené na tenko