Plněná krůtí prsa
- Celková doba 46 min
- 25 minPříprava 
- 21 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
4 os.
- 1.5 Řapíky celeru, nakrájené 
- 1 Malá červená cibule, nakrájená 
- 0.5 pl. Nasekaný čerstvý koriandr 
- 1 Stroužek česneku, nasekaný 
- 1.5 pl. Nasekaná petrželka 
- 75 g Strouhanka 
- 85 ml Plnotučné mléko 
- 600 g Krůtí prsa 
- 2 pl. Olivový olej 
- 1.5 pl. Hrubozrnná hořčice 
- 30 cl Zeleninový vývar 
- Sůl, pepř 
- 1 Sklenice brusinkové omáčky 
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Nádivku připravte smícháním celeru, cibule, šalvěje, česneku a petržele. Smíchejte se strouhankou a mlékem. Nádivku rozprostřete na krůtí prsa, poté srolujte a svažte.
Fáze 3 /5
Do nádoby nalijte olej. Opékejte 5 minut z každé strany. Poté přidejte vývar, hořčici a koření.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Podávejte horké s brusinkovou omáčkou.

