Perské hovězí maso s bylinkami
- Celková doba 1 hod.
- 30 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
300 g Hovězí maso k dušení, na malé kostky (plec nebo maso na nudličky)
125 g Sušené fazole (12 hodin namočené)
0.5 Cibule, oloupaná a na tenké plátky
50 g Čerstvý špenát, omytý a jemně nasekaný
1 sva. Petržel, omytá a jemně nasekaná
0.5 sva. Čerstvý koriandr, omytý a jemně nasekaný
1 Sušený citron (nebo čerstvý citron na čtvrtky) - volitelné
1 čl Mletá kurkuma
200 ml Voda
1 pl. Rostlinný olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte kurkumu. Míchejte a vařte 1 minutu.
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 30 minut
Fáze 6 /6
Podávejte s rýží.