Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Perské hovězí maso s bylinkami

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

-/5 -

  • Celková doba 1 hod.
  • Příprava
    30 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 300 g Hovězí maso k dušení, na malé kostky (plec nebo maso na nudličky)

  • 125 g Sušené fazole (12 hodin namočené)

  • 0.5 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

  • 50 g Čerstvý špenát, omytý a jemně nasekaný

  • 1 sva. Petržel, omytá a jemně nasekaná

  • 0.5 sva. Čerstvý koriandr, omytý a jemně nasekaný

  • 1 Sušený citron (nebo čerstvý citron na čtvrtky) - volitelné

  • 1 čl Mletá kurkuma

  • 200 ml Voda

  • 1 pl. Rostlinný olej

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte kurkumu. Míchejte a vařte 1 minutu.

Fáze 4 /6

Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 30 minut

Fáze 6 /6

Podávejte s rýží.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
45 min

Dušené hovězí maso s rebarborou

ratings.NaN

Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Dušené hovězí maso s rebarborou
Tefal
Tefal
1 hod.

Hovězí maso s čočkou a citronem

ratings.NaN

Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Hovězí maso s čočkou a citronem
Tefal
Tefal
10 min

Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha)

ratings.NaN

Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha)
Tefal
Tefal
18 min

Hovězí maso a la moussaka

Hodnocení 3 hvězdičky (průměr)

1 Recenze

Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Hovězí maso a la moussaka
Tefal
Tefal
25 min

Hovězí maso v koprové omáčce

ratings.NaN

Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Hovězí maso v koprové omáčce