Perské hovězí maso s bylinkami - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Perské hovězí maso s bylinkami

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

-/5 -

  • Celková doba 1 hod.
  • Příprava
    30 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 300 g Hovězí maso k dušení, na malé kostky (plec nebo maso na nudličky)

  • 125 g Sušené fazole (12 hodin namočené)

  • 0.5 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

  • 50 g Čerstvý špenát, omytý a jemně nasekaný

  • 1 sva. Petržel, omytá a jemně nasekaná

  • 0.5 sva. Čerstvý koriandr, omytý a jemně nasekaný

  • 1 Sušený citron (nebo čerstvý citron na čtvrtky) - volitelné

  • 1 čl Mletá kurkuma

  • 200 ml Voda

  • 1 pl. Rostlinný olej

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte kurkumu. Míchejte a vařte 1 minutu.

Fáze 4 /6

Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 30 minut

Fáze 6 /6

Podávejte s rýží.