Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha) - recept OptiGrill 4in1 XL | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha)

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 10 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    0 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 500 g Rump steak

  • 1 pl. Olivový olej

  • Sůl

  • 1.5 Jarní cibulka, nakrájená

  • 2 Česnek, nakrájený

  • 2 pl. Petržel

  • 2 čl Oregano

  • 1 Červená paprika, nakrájená

  • 2 pl. ocet z červeného vína

  • 0.5 Limetky (šťáva)

  • 12 cl Olivový olej

  • Sůl

Příprava

Fáze 1 /4

Na přípravu omáčky: ve střední nádobě smíchejte všechny ingredience. Na maso: dochuťte solí a pepřem a poté naolejujte.

  • 500g Rump steak

Fáze 2 /4

Zapněte svůj OptiGrill. Vyberte program "Červené maso" a stiskněte OK. Jakmile je předehřátí hotové, položte hovězí maso na gril a zavřete jej. Vařte, dokud se kontrolka nerozsvítí červeně.

Fáze 3 /4

Jakmile je maso upečené, nakrájejte ho na tenké plátky a položte na misku. Lžící polijte omáčkou chimichurri.

Fáze 4 /4

Ihned podávejte. Dobrou chuť!