Losos s pomerančovou glazurou
Tefal
Recept od Tefal

Losos s pomerančovou glazurou

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 20 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 6 Filet z lososa

  • 10 cl Pomerančová šťáva

  • 10 cl Voda

  • 5 cl Rýžový ocet (nebo jiný ocet)

  • 4.5 cl Sójová omáčka

  • 3 pl. Slunečnicový olej

  • 3 Šalotky

  • 1.5 Žluté papriky

  • 4 pl. Kukuřičný škrob

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

  • 6 Filet z lososa
  • 10cl Pomerančová šťáva
  • 10cl Voda
  • 5cl Rýžový ocet (nebo jiný ocet)
  • 4.5cl Sójová omáčka
  • 3pl. Slunečnicový olej
  • 3 Šalotky
  • 1.5 Žluté papriky
  • 4pl. Kukuřičný škrob
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /8

Odstraňte z lososa kůži.

  • 6 Filet z lososa

Fáze 3 /8

Nasekejte najemno šalotku.

  • 3 Šalotky

Fáze 4 /8

Do nádoby nalijte olej.

  • 3pl. Slunečnicový olej

Fáze 5 /8

Osmahněte papriku a šalotku.

  • 3 Šalotky
  • 1.5 Žluté papriky

Fáze 6 /8

Přidejte pomerančovou šťávu, vodu, ocet a sójovou omáčku. Na zeleninu položte rybu.

  • 6 Filet z lososa
  • 10cl Pomerančová šťáva
  • 10cl Voda
  • 5cl Rýžový ocet (nebo jiný ocet)
  • 4.5cl Sójová omáčka

Fáze 7 /8

Tlakové vaření.

Fáze 8 /8

Vyjměte rybu z nádoby. Omáčku zahustěte kukuřičným škrobem.