Losos s pomerančovou glazurou
- Celková doba 20 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 Filet z lososa
10 cl Pomerančová šťáva
10 cl Voda
5 cl Rýžový ocet (nebo jiný ocet)
4.5 cl Sójová omáčka
3 pl. Slunečnicový olej
3 Šalotky
1.5 Žluté papriky
4 pl. Kukuřičný škrob
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Odstraňte z lososa kůži.
Fáze 3 /8
Nasekejte najemno šalotku.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Osmahněte papriku a šalotku.
Fáze 6 /8
Přidejte pomerančovou šťávu, vodu, ocet a sójovou omáčku. Na zeleninu položte rybu.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Vyjměte rybu z nádoby. Omáčku zahustěte kukuřičným škrobem.