Jemné andaluské gazpacho s mandlemi a česnekem
- Celková doba 6 hod. 21 min
- 20 min
Příprava - 1 min
Vaření - 6 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
2 os.
60 g Blanšírované mandle
0.5 strou. Česnek
35 g Starší chléb
8 cl Mléko
8 cl Studená voda
2.5 cl Olivový olej
1 pl. Červený vinný ocet
20 g Čerstvé zelené hrozny
Sůl a pepř
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Mandle, česnek a chléb vložte do mísy s mlékem a vodou a nechte je alespoň 2 hodiny namočené. Několik mandlí si ponechte na ozdobu.
Fáze 3 /5
Nalijte všechny ingredience do přístroje, počínaje připravenou směsí. Hrozny si nechte na ozdobu. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 4 /5
Nechte 4 hodiny chladnout.
Fáze 5 /5
Těsně před podáváním ozdobte kapkou olivového oleje, několika mandlemi a několika čerstvými kuličkami zeleného hroznového vína.