Andaluské gazpacho
- Celková doba 4 hod. 21 min
- 20 min
Příprava - 1 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
4 os.
350 g Rajčata
1.5 tenký plátek Bílý měkký chléb
130 g Okurka
50 g Cibule
60 g Zelená paprika
58 g Červená paprika
2 strou. Česnek
2 pl. Olivový olej
1 pl. Balzamikový ocet
Sůl, pepř dle chuti
Příslušenství
Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /4
Všechny ingredience, počínaje rajčaty, dejte do přístroje. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 3 /4
Před podáváním dejte na 4 hodiny do lednice.
Fáze 4 /4
Těsně před podáváním ozdobte okurkou na kostičky a paprikou.