Jehněčí stehno s bylinkovou krustou a fazolkami flageolet s čerstvými bylinkami.
- Celková doba 2 hod.
- 20 min
Příprava - 1 hod. 40 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
6 os.
1.3 kg Jehněčí kýta
50 g Strouhanka
4 g Sůl
1 pl. Oregano
1 pl. Tymián
4 cl Olivový olej
500 g Flageolet fazole
2 pl. Čerstvá pažitka
1 pl. Čerstvý tymián
1 pl. Čerstvý rozmarýn
30 g Máslo
3 cl Voda
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si krekry. Smíchejte všechny ingredience v nádobě a dejte stranou.
Fáze 2 /8
Připravte si přílohu. Smíchejte fazole flageolet se všemi ingrediencemi v nádobě.
Fáze 3 /8
Zapněte mísu 1. Vložte nohu bez krekru do přístroje s talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 4 /8
Vyjměte stehno z přístroje a rovnoměrně ho pokryjte krekrem, pevně zatlačte.
Fáze 5 /8
Zapněte mísu 1. Vložte stehno zpět do přístroje s talířem.
Fáze 6 /8
Zapněte mísu 2. Vložte fazole do mísy.
Fáze 7 /8
Stiskněte tlačítko SYNC, abyste dokončili vaření ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste začali vařit. Občas promíchejte zeleninu.
Fáze 8 /8
Ihned podávejte.