Chilli con carne
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
700 g Mleté hovězí
300 g Nakrájená cibule
3 Prolisovaný stroužek česneku
600 g Konzervovaná nakrájená rajčata
600 g Konzervované červené fazole (propláchnuté a okapané)
3 čl Chilli prášek
3 čl Mletý kmín
2 Hovězí vývar v kostce (rozdrobený)
300 ml Červené víno
2 pl. Rajčatový protlak
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
700g Mleté hovězí 300g Nakrájená cibule 3 Prolisovaný stroužek česneku 600g Konzervovaná nakrájená rajčata 600g Konzervované červené fazole (propláchnuté a okapané) 3čl Chilli prášek 3čl Mletý kmín 2 Hovězí vývar v kostce (rozdrobený) 300ml Červené víno 2pl. Rajčatový protlak
Fáze 2 /8
Cibuli nakrájejte najemno.
300g Nakrájená cibule
Fáze 3 /8
Rozdrťte česnek.
3 Prolisovaný stroužek česneku
Fáze 4 /8
Do hrnce vložte mleté hovězí maso, nakrájenou cibuli a česnek.
700g Mleté hovězí 300g Nakrájená cibule 3 Prolisovaný stroužek česneku
Fáze 5 /8
Opékejte maso, cibuli a česnek, dokud se maso neopeče. Hrudky masa rozdělujte vařečkou.
700g Mleté hovězí 300g Nakrájená cibule 3 Prolisovaný stroužek česneku
Fáze 6 /8
Přidejte zbývající přísady. Podle chuti okořeňte. Dobře promíchejte, aby se přísady spojily.
600g Konzervovaná nakrájená rajčata 600g Konzervované červené fazole (propláchnuté a okapané) 3čl Chilli prášek 3čl Mletý kmín 2 Hovězí vývar v kostce (rozdrobený) 300ml Červené víno 2pl. Rajčatový protlak
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Podávejte s bílou rýží.