Chilli con carne
- Celková doba 20 min
- 10 minPříprava 
- 10 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
6 os.
- 700 g Mleté hovězí 
- 300 g Nakrájená cibule 
- 3 Prolisovaný stroužek česneku 
- 600 g Konzervovaná nakrájená rajčata 
- 600 g Konzervované červené fazole (propláchnuté a okapané) 
- 3 čl Chilli prášek 
- 3 čl Mletý kmín 
- 2 Hovězí vývar v kostce (rozdrobený) 
- 300 ml Červené víno 
- 2 pl. Rajčatový protlak 
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Cibuli nakrájejte najemno.
Fáze 3 /8
Rozdrťte česnek.
Fáze 4 /8
Do hrnce vložte mleté hovězí maso, nakrájenou cibuli a česnek.
Fáze 5 /8
Opékejte maso, cibuli a česnek, dokud se maso neopeče. Hrudky masa rozdělujte vařečkou.
Fáze 6 /8
Přidejte zbývající přísady. Podle chuti okořeňte. Dobře promíchejte, aby se přísady spojily.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Podávejte s bílou rýží.

