Čokoládová pěna - recept Kitchen Machines Touch | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Čokoládová pěna

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 1 hod. 20 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    0 min
  • Chlazení
    1 hod.

Přísady

6 os.

  • 1 Ganache

  • 30 cl Čerstvá smetana

  • 30 g Moučkový cukr

  • 20 g Bobulové ovoce

Příslušenství

  • Flex metla
    Flex metla

Příprava

Fáze 1 /8

Tento recept vyžaduje základní přípravu: čokoládovou ganache. Máte ji již připravenou, než budete pokračovat v tomto receptu? Pokud ne, recept na čokoládovou ganache najdete v bloku "Příprava" návratem na hlavní obrazovku receptu. Příprava trvá 10 minut a 3 hodiny odležení v lednici.

  • 1 Ganache

Fáze 2 /8

Řiďte se pokyny základního receptu na ganache.

  • 1 Ganache

Fáze 3 /8

Před použitím vyndejte ganache 1 hodinu z lednice.

Fáze 4 /8

Do mísy stroje vložte smetanu a cukr a stiskněte "Start".

  • 30cl Čerstvá smetana
  • 30g Moučkový cukr
  • Flex metla

Fáze 5 /8

Hotovou šlehačku přidávejte do ganache po troškách pomocí stěrky.

Fáze 6 /8

Pomalu míchejte zdola nahoru, dokud se všechna šlehačka nespojí.

Fáze 7 /8

Pěnu nandejte do servírovacích sklenic a před podáváním nechte v lednici odpočinout.

Fáze 8 /8

Pěnu ozdobte šlehačkou a lesním ovocem.

  • 20g Bobulové ovoce