Čokoládová pěna
- Celková doba 1 hod. 20 min
- 20 min
Příprava - 0 min
Vaření - 1 hod.
Chlazení
Přísady
6 os.
1 Ganache
30 cl Čerstvá smetana
30 g Moučkový cukr
20 g Bobulové ovoce
Příslušenství
Flex metla
Příprava
Fáze 1 /8
Tento recept vyžaduje základní přípravu: čokoládovou ganache. Máte ji již připravenou, než budete pokračovat v tomto receptu? Pokud ne, recept na čokoládovou ganache najdete v bloku "Příprava" návratem na hlavní obrazovku receptu. Příprava trvá 10 minut a 3 hodiny odležení v lednici.
1 Ganache
Fáze 2 /8
Řiďte se pokyny základního receptu na ganache.
1 Ganache
Fáze 3 /8
Před použitím vyndejte ganache 1 hodinu z lednice.
Fáze 4 /8
Do mísy stroje vložte smetanu a cukr a stiskněte "Start".
30cl Čerstvá smetana 30g Moučkový cukr
Flex metla
Fáze 5 /8
Hotovou šlehačku přidávejte do ganache po troškách pomocí stěrky.
Fáze 6 /8
Pomalu míchejte zdola nahoru, dokud se všechna šlehačka nespojí.
Fáze 7 /8
Pěnu nandejte do servírovacích sklenic a před podáváním nechte v lednici odpočinout.
Fáze 8 /8
Pěnu ozdobte šlehačkou a lesním ovocem.
20g Bobulové ovoce