Fondány s hořkou čokoládou a malinami
- Celková doba 28 min
- 15 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
4 os.
50 g Máslo
60 g Hořká čokoláda 70 % kakaové sušiny
2 Vejce
60 g Krupicový cukr
25 g Hladká mouka
5 g Kukuřičná mouka
100 g Čerstvé maliny
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /6
Máslo a hořkou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě.
Fáze 2 /6
V nádobě ušlehejte vejce s krupicovým cukrem do pěny.
Fáze 3 /6
Do směsi vejce a cukru vmíchejte mouku a kukuřičnou mouku.
Fáze 4 /6
Přidejte rozpuštěnou směs čokolády a másla k předchozí směsi a míchejte do hladka.
Fáze 5 /6
Rozdělte směs do sklenic. Do každé sklenice rovnoměrně rozdělte čerstvé maliny.
Fáze 6 /6
Umístěte sklenice bez víček do spotřebiče vybaveného talířem. Zahajte proces vaření.