Filet z tresky se zázvorem
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (16)
Přísady
2 os.
2 plátek Treska po 200 g
2 cm Zázvor
1 trs Koriandr
1 Limetka
Sůl
Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /4
Zázvor nasekejte, obalte v něm filety a osolte.
Fáze 2 /4
Zvolte program RYBY a stiskněte tlačítko OK. Grilovací desky potřete trochou oleje. Po předehřátí přístroje položte kuřecí maso na gril a gril přiklopte.
Fáze 3 /4
Nechte péci, dokud se kontrolka nerozsvítí oranžově, nebo dokud se nezobrazí „Středně propečené“.
Fáze 4 /4
Podávejte s nasekaným koriandrem a limetkovou šťávou.









