Veganský a zdravý francouzský toast
- Celková doba 34 min
- 2 min
Příprava - 32 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
10 g Rýžová mouka
25 cl Rostlinné mléko
1 pl. Vanilkový extrakt
1 pl. Mletá skořice
1 pl. Agávový sirup
12 plá. Venkovský chléb
6 cl Kokosový olej
Ochucený nebo přírodní sójový jogurt
Agávový sirup nebo džem
Ovoce dle výběru
Příslušenství
Pánev na palačinky
Příprava
Fáze 1 /6
Ujistěte se, že při vaření na sporáku a/nebo v troubě jste sejmuli rukojeť Ingenio.
Fáze 2 /6
Ve velké míse smíchejte rýžovou mouku, rostlinné mléko, vanilkový extrakt, skořici a agávový sirup. Nechte několik minut odpočinout, aby se chutě propojily.
Fáze 3 /6
Kráje farmářského chleba po jednom namáčejte do směsi mléka a mouky. Chléb musí být zcela namočený.
Fáze 4 /6
Rozpalte pánev na palačinky na středním plameni a počkejte, dokud Thermal-Signal zcela nezčervená. Rozpusťte čtvrtinu kokosového oleje. Vložte do pánve 3 středně velké krajíce chleba. Opékejte 2 minuty z každé strany.
Fáze 5 /6
Tento postup opakujte pro všechny krajíce chleba tak, že před pečením každé várky rozpustíte čtvrtinu kokosového oleje.
Fáze 6 /6
Před podáváním potřete jeden krajíc jogurtem a marmeládou. Navrch položte druhý krajíc. Potřete tento nový krajíc jogurtem a marmeládou. Dokončete třetím krajícem a ozdobte čerstvým ovocem.