Treska na kari a kurkumě
- Celková doba 1 hod.
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 30 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (18)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
60 cl Kokosový krém
3 čl Jemné kari
1 čl Kurkuma
1 Šalotka
10 g Zázvor
1 tyč. Citronová tráva
Sůl, pepř
4 g Steaky z tresky
2 pl. Koriandr
Příprava
Fáze 1 /5
V nádobě smíchejte kokosový krém, koření, šalotku, zázvor a citronovou trávu. Dochuťte solí a pepřem. Rybu vložte do marinády a nechte ji 30 minut marinovat v lednici.
Fáze 2 /5
Marinované rybí steaky vyjměte a vložte je do spotřebiče vybaveného deskou. Zahajte pečení.
Fáze 3 /5
Mezitím dejte marinádu do hrnce a nezapomeňte odstranit šalotku, zázvor a citronovou trávu. Přiveďte k varu a poté marinádu 5 minut redukujte, aby vznikla hladká omáčka. V případě potřeby upravte dochucení.
Fáze 4 /5
Když je ryba hotová, naaranžujte ji na talíře. Rybu položte na talíře a přelijte omáčkou. Podávejte s nasekaným koriandrem.
Fáze 5 /5
Podávejte s kreolskou rýží a ihned si pochutnejte.