Steak Chimichurri
- Celková doba 23 min
- 15 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (20)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavě šedá Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY501815 Černá Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
45 g Nasekaná petrželka
45 g Nasekaný koriandr
7 cl Olivový olej
1 Cibule
3 Česnek
3 pl. Citrónová šťáva
3 pl. Červený vinný ocet
1 čl Sůl
1 čl Pepř
3 špet. Drcené chilli
600 g Hovězí oponka
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si omáčku chimichurri. V mixéru umixujte petržel, koriandr, olivový olej, cibuli, česnek, citronovou šťávu, červený vinný ocet, sůl, pepř a drcené chilli. Omáčku nechte vychladit v lednici.
Fáze 2 /4
Maso osolte a opepřete. Dejte je do přístroje s mřížkou. Začněte péci.
Fáze 3 /4
V polovině pečení otočte.
Fáze 4 /4
Maso nakrájejte na tenké plátky a ihned podávejte s omáčkou chimichurri.