Sendvič s mletým hovězím a sýrem
- Celková doba 32 min
- 15 min
Příprava - 17 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
350 g Mleté hovězí maso
1 pl. Dijonská hořčice
2 pl. Worcestrová omáčka
0.5 čl Tabasco® (volitelné)
2 Oloupané, nakrájené cibule
50 g Máslo
8 plá. Vícezrnný chléb
8 plá. Sýr ementál
4 pl. Omáčka (kečup, majonéza nebo hořčice)
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Troubu předehřejte na 180 °C.
Fáze 2 /7
Před přidáním ingrediencí zahřejte pánev na střední teplotu a vyčkejte, dokud Thermo-Signal zcela nezčervená.
Fáze 3 /7
Rozpusťte máslo, přidejte cibuli a špetku soli. Směs karamelizujte na středním plameni po dobu 10 minut.
Fáze 4 /7
Mezitím smíchejte hovězí maso s hořčicí, worcestrovou omáčkou, tabaskem, solí a pepřem. Vytvarujte 4 placičky o velikosti plátků chleba. Dejte stranou.
Fáze 5 /7
Vyjměte cibuli z pánve a dejte stranou. Vložte hovězí placičky do pánve a opékejte 2 až 3 minuty z každé strany na zbývajícím másle. Dejte stranou.
Fáze 6 /7
Potřete 4 plátky chleba omáčkou a přidejte cibuli. Navrch položte hovězí maso a 2 plátky sýra. Přikryjte zbylými plátky chleba.
Fáze 7 /7
Vložte sendviče do pánve, dejte do trouby a sejměte rukojeť Ingenio. Smažte 5 minuty.