Rybí sandwich a lá Vánoce v Česku
- Celková doba 30 min
- 10 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
400 g Filet
2 ks Hamburgerové bulky
1 ks Vejce
100 g Mouka
100 g Strouhanka
Sůl
Pepř
Granulovaný česnek
2 lžíce Majonéza
1 hrst Petržel
150 g Bramborový salát
4 plátek Sýr
Olej ve spreji
Příprava
Fáze 1 /13
Nakrájejte vykoštěnou rybu na menší filety.
Fáze 2 /13
Okořeňte filet solí, pepřem, a granulovaným česnekem.
Fáze 3 /13
Obalte rybu v hladké mouce.
Fáze 4 /13
Obalte rybu v rozkvedlaném vajíčku.
Fáze 5 /13
Obalte rybu ve strouhance.
Fáze 6 /13
Na program Airfry pečte 15-20 min na 200 stupňů, přičemž po půli času minutách rybu obraťte. Rybu postříkejte olejem.
Fáze 7 /13
Jak bude ryba do zlatova z obou stran, tak ji vyndejte.
Fáze 8 /13
Opečte si také bulky na program Grill - Crispy Finish.
Fáze 9 /13
Na bulku navrstvěte salát, případně tatarku, pokud salát nemáte.
Fáze 10 /13
Přidejte sýr a případně rozpusťte.
Fáze 11 /13
Vrchní část bulky potřete majonézou.
Fáze 12 /13
Posypte petrželí.
Fáze 13 /13
A celý sandwich zkompletujte. Dobrou chuť.
