Jogurt ve stylu citronového koláče
- Celková doba 8 hod. 10 min
- 10 min
Příprava - 8 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
8 os.
80 cl Travované plnotučné mléko mléko
50 g Krupicový cukr
1 sáček Jogurtové startovací kultury
8 pl. Citronový krém
8 pl. Rozlámané sušenky
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /6
Do nádoby zamíchejte plnotučné mléko s krupicovým cukrem. Míchejte dobře, dokud se cukr úplně nerozpustí.
Fáze 2 /6
Přidejte sáček startovacích kultur na jogurt a promíchejte, aby se kultury rovnoměrně rozpustily v mléce.
Fáze 3 /6
Na dno každé skleněné sklenice dejte jednu polévkovou lžíci citronového krému.
Fáze 4 /6
Mléčnou směs nalijte na citronový krém ve sklenicích.
Fáze 5 /6
Uzavřené sklenice umístěte na sebe do nádoby přístroje. Spusťte proces vaření.
Fáze 6 /6
Když jsou jogurty uvařené a vychlazené, posypte je před podáváním rozdrobenými piškoty.