Růžičková kapusta ve stylu Caesar
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
250 g Růžičková kapusta
50 g Chléb
1 pl. Olivový olej
2 plá. Uzená slanina
1 Česnek
0.5 pl. Citronová šťáva
2 plátek Ančovičky v oleji
0.5 čl Hořčice
30 g Majonéza
1 pl. Smetana
10 g Strouhaný parmazán
10 g hoblinky parmazánu
Pepř
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /10
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /10
Česnek nasekejte.
Fáze 3 /10
Růžičkovou kapustu vložte do parního koše.
Fáze 4 /10
Do mísy nalijte 250 ml vody. Vložte košík na místo.
Fáze 5 /10
Vařte v režimu steam boost.
Fáze 6 /10
Vyjměte koš. Mísu omyjte a osušte.
Fáze 7 /10
Chléb opečte na oleji, sádle a polovině česneku a pravidelně jím pohybujte.
Fáze 8 /10
Pro přípravu omáčky smíchejte druhou polovinu česneku se zbývajícími přísadami.
Fáze 9 /10
Růžičkovou kapustu smíchejte s omáčkou.
Fáze 10 /10
Posypte krutony a trochou parmazánu. Podávejte.