Hovězí špízy s teriyaki omáčkou
- Celková doba 1 hod. 26 min
- 20 min
Příprava - 6 min
Vaření - 1 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (18)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
200 g Sýr Comté vcelku
12 plá. Hovězí maso na tenké plátky
6 pl. Sójová omáčka
4 pl. Med
Pepř
12 Dřevěné špejle
Příprava
Fáze 1 /5
Dřevěné špejle namočte na 10 minut do vody.
Fáze 2 /5
Ze sýru odstraňte slupku a nakrájejte jej na kostičky o velikosti 1,5 cm. Kostičky sýru napíchejte na 12 špejlí a obalte je plátky carpaccia.
Fáze 3 /5
Smíchejte sójovou omáčku a med a špízy marinujte asi hodinu v chladničce.
Fáze 4 /5
Grilovací mřížku vložte do nádoby a na ni umístěte špejle s masem. Zahajte proces vaření.
Fáze 5 /5
Špízy posypte jarní cibulkou a trochou sezamových semínek. Podávejte s rýží.