Obří čokoládová sušenka s pekanovými ořechy
- Celková doba 35 min
- 10 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
0.5 čl Kypřicí prášek
250 g Mouka
150 g Nesolené máslo
150 g Hnědý cukr
2 špet. Fleur de sel
1 Rozšlehané vejce
60 g Drcené pekanové ořechy
60 g Malé čtverečky čokolády
Příslušenství
Ingenio hrnce a pánve
Příprava
Fáze 1 /6
Ujistěte se, že při vaření na desce nebo v troubě odstraníte rukojeť Ingenio.
Fáze 2 /6
Smíchejte droždí s moukou. Na plech na pečení položte pečicí papír. Předehřejte troubu na 180 °C.
Fáze 3 /6
Rozehřejte pánev a počkejte, až se Thermal-Signal zcela zbarví do červena. Rozpusťte máslo. Přidejte cukr a solný květ. Promíchejte.
Fáze 4 /6
Jemně prošlehejte vejce a přidejte ho k máslu, cukru a solnému květu. Promíchejte metličkou, abyste získali hustou směs. Ve 3 krocích ji přidávejte do směsi mouky a droždí a míchejte dřevěnou lžící.
Fáze 5 /6
Vyklopte těsto na plech. Z těsta vytvořte velký kruhový tvar. Posypte pekanovými ořechy a čokoládovými čtverečky a vtlačte je do těsta. Pečte 20 minut a sledujte, jak sušenka hnědne.
Fáze 6 /6
Sušenku položte na servírovací mísu a podávejte ji teplou.