Dip z hummusu a pečené červené papriky - recept Blen Up | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dip z hummusu a pečené červené papriky

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 11 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    1 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 350 g Konzervovaná cizrna

  • 7 cl Cizrnová šťáva

  • 175 g Pečené papriky

  • 1.5 čl Uzená paprika

  • 0.5 čl Sůl

  • 5 pl. Olivový olej

  • 3 pl. Sherry ocet

  • 1 strou. Česnek

Příslušenství

  • Cestovní láhev 700 ml
    Cestovní láhev 700 ml
  • Cestovní láhev 400 ml
    Cestovní láhev 400 ml

Příprava

Fáze 1 /4

Připravte ingredience.

  • 350g Konzervovaná cizrna
  • 7cl Cizrnová šťáva
  • 175g Pečené papriky
  • 1.5čl Uzená paprika
  • 0.5čl Sůl
  • 5pl. Olivový olej
  • 3pl. Sherry ocet
  • 1strou. Česnek

Fáze 2 /4

Vložte všechny přísady do přístroje, začněte cizrnou.

  • 350g Konzervovaná cizrna
  • 7cl Cizrnová šťáva
  • 175g Pečené papriky
  • 1.5čl Uzená paprika
  • 0.5čl Sůl
  • 5pl. Olivový olej
  • 3pl. Sherry ocet
  • 1strou. Česnek

Fáze 3 /4

Zašroubujte čepele na lahev OTG a připevněte k základně. Mixujte!

Fáze 4 /4

Podávejte ihned.