Dip z hummusu a pečené červené papriky
- Celková doba 11 min
- 10 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
4 os.
350 g Konzervovaná cizrna
7 cl Cizrnová šťáva
175 g Pečené papriky
1.5 čl Uzená paprika
0.5 čl Sůl
5 pl. Olivový olej
3 pl. Sherry ocet
1 strou. Česnek
Příslušenství
Cestovní láhev 700 ml Cestovní láhev 400 ml
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte ingredience.
Fáze 2 /4
Vložte všechny přísady do přístroje, začněte cizrnou.
Fáze 3 /4
Zašroubujte čepele na lahev OTG a připevněte k základně. Mixujte!
Fáze 4 /4
Podávejte ihned.