Křupavý sous-vide zelený chřest - recept undefined | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Křupavý sous-vide zelený chřest

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 45 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 500 g Zelený chřest

  • 50 g Máslo

  • 2 Česnek

  • 4 sní. Tymián

  • 40 g parmazán

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

  • 500g Zelený chřest
  • 50g Máslo
  • 2 Česnek
  • 4sní. Tymián
  • 40g parmazán
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /7

Chřest osolte.

  • 500g Zelený chřest
  • Sůl, pepř

Fáze 3 /7

Chřest položte naplocho do sáčku na vaření sous-vide.

Fáze 4 /7

Přidejte ostatní přísady kromě parmazánu. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide.

  • 50g Máslo
  • 2 Česnek
  • 4sní. Tymián
  • Sůl, pepř

Fáze 5 /7

Do nádoby nalijte 4 l vody. Sáčky vložte do vody.

Fáze 6 /7

Vařte v ponořeném vakuu.

Fáze 7 /7

Vyjměte sáček a otevřete jej. Podávejte teplé nebo studené doplněné hoblinkami parmazánu.

  • 40g parmazán