Křupavý sous-vide zelený chřest
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
500 g Zelený chřest
50 g Máslo
2 Česnek
4 sní. Tymián
40 g parmazán
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Chřest osolte.
Fáze 3 /7
Chřest položte naplocho do sáčku na vaření sous-vide.
Fáze 4 /7
Přidejte ostatní přísady kromě parmazánu. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide.
Fáze 5 /7
Do nádoby nalijte 4 l vody. Sáčky vložte do vody.
Fáze 6 /7
Vařte v ponořeném vakuu.
Fáze 7 /7
Vyjměte sáček a otevřete jej. Podávejte teplé nebo studené doplněné hoblinkami parmazánu.