Vepřová pečeně s třtinovým cukrem a balsamikem
- Celková doba 12 hod. 20 min
- 15 min
Příprava - 12 hod. 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
0.67 Vepřová panenka (1,2 kg)
1.33 pl. Neutrální olej
13.33 g Máslo
2.67 pl. Balzamikový ocet
1.33 pl. Jablečný ocet
1.33 pl. Hnědý třtinový cukr
1.33 pl. Sójová omáčka
0.67 pl. Kukuřičná mouka
1.33 čl Česnekový prášek
20 cl Zeleninový vývar
6.67 list Čerstvá šalvěj
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Do mísy přidejte olej a máslo. Maso opékejte z každé strany 3 minuty.
Fáze 3 /5
Přidejte zbývající ingredience do mísy. Přiveďte k varu po dobu 2 minut.
Fáze 4 /5
Pomalé vaření při vysoké teplotě.
Fáze 5 /5
Podle chuti okořeňte. Dobrou chuť!