Bagely s vejcem a mozzarellou (vejce v díře)
- Celková doba 22 min
- 10 minPříprava 
- 12 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
4 os.
- 2 Velké bagely rozkrojené napůl 
- 4 Vejce 
- 70 g Strouhaná mozzarella nebo sýr Gruyère 
- 2 Jarní cibulky, nasekané 
- Sůl, pepř 
- Olivový olej 
- 2 pl. Petržel 
Příprava
Fáze 1 /6
Pomocí vykrajovátka na sušenky zvětšete střed každé poloviny bagelu tak, aby vznikl otvor o průměru asi 5 cm.
Fáze 2 /6
Potřete bagel olivovým olejem.
Fáze 3 /6
Předehřejte pánev na střední teplotu a počkejte, až se Thermal-Signal zcela zbarví do červena, než přidáte ingredience.
Fáze 4 /6
Vložte 4 plátky na pánev a smažte 2 minuty z každé strany. Do středu každého plátku rozklepněte vejce. Osolte, opepřete. Posypte sýrem a nasekanou cibulkou.
Fáze 5 /6
Opékejte na nízké teplotě po dobu 8 minut. Plátky jemně obraťte a smažte 1 minutu na střední teplotu, aby se bílek zcela uvařil.
Fáze 6 /6
Podávejte s nasekanou petrželkou.

