Zdravé buchtičky s karamelovým krémem od marketkaplanova_
- Celková doba 1 hod. 11 min
- 10 min
Příprava - 31 min
Vaření - 30 min
Chlazení
Přísady
12 kusů
250 g Ricotta
2 ks Vejce
40 g Xylitol
150 g Špaldová celozrnná mouka
5 g Prášek do pečiva
1 špet. Sůl
Moučkový cukr
Proteinový puding karamel
Příslušenství
Hnětací hák
Příprava
Fáze 1 /9
Předehřejte si troubu na 180 stupňů.
Fáze 2 /9
Přidejte do mísy přístroje xylitol se sýrem ricotta a stiskněte ''Start''. Postupně přidejte vajíčka a nechte hníst.
Fáze 3 /9
V samostatné misce smíchejte mouku, prášek do pečiva a sůl.
Fáze 4 /9
Připravenou suchou směs nasypte do vyšlehaného krému a stiskněte "Start".
Fáze 5 /9
Vyložte plech pečícím papírem a hotové těsto vytvarujte pomocí lžíce do tvaru malých buchtiček na připravený plech.
Fáze 6 /9
Buchtičky nechte 5 minut odpočívat a pak dejte péct do předehřáté trouby na 180 stupňů po dobu 20-25 minut.
Fáze 7 /9
Buchtičky nechte vychladnout a posypte cukrem.
Fáze 8 /9
Krém si připravte jednoduše zahřátím proteinového pudingu s příchutí karamel.
Fáze 9 /9
Tekutý puding vlijte do misky a ozdobte upečenými buchtičkami.