Vepřové maso na houbách s bramborovo-cuketovou nádivkou
- Celková doba 55 min
- 15 min
Příprava - 40 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
2 Cibule
6 Česnek
60 g Sádlo
20 g Polohrubá mouka
800 g Vepřová kýta
1 lžička Kmín drcený
Pepř
Sůl
Tymián
300 ml Bílé víno
300 ml Houby
300 g Cuketa
400 g Brambory
80 g Polohrubá mouka
2 kus Vejce
10 strou. Česnek
0.5 lžička Kmín
Majoránka
Sůl
Pepř
60 g Sádlo
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /9
Cibuli a česnek nasekáme. Rozpálíme sádlo a vložíme cibuli i česnek do hrnce. Restujeme do zlatohněda.
Fáze 2 /9
Mezitím nakrájíme maso na kostky a promícháme se solí, kmínem, pepřem a moukou. Maso vložíme do základu a orestujeme.
Fáze 3 /9
Přidáme houby i s nálevem, tymián a zalijeme vínem, případně ještě vodou. Zaklopíme a vaříme pod tlakem 20 minut. Poté dochutíme solí a vyndáme tymián.
Fáze 4 /9
Cuketu, brambory a česnek natrouháme na jemném struhadle.
Fáze 5 /9
Smícháme s kmínem, majoránkou, pepřem, solí, žloutky a moukou.
Fáze 6 /9
Z bílků vyšleháme sníh a nakonec jej vmícháme do směsi.
Fáze 7 /9
Polovinu sádla vložíme do hrnce a navrstvíme směs.
Fáze 8 /9
Poklademe kousky druhé půlky sádla a zaklopíme krytem Extra Crisp Lid.
Fáze 9 /9
Hrnec zapneme na opékání a Extra Crisp Lid nastavíme na program čtyři.