Vepřové maso na mrkvi - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vepřové maso na mrkvi

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5 /5 -

  • Celková doba 39 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    29 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 1 ks Cibule

  • 300 g Vepřová plec

  • 300 g Mrkev

  • Sůl

  • Mletý pepř

  • 2 lžíce Hladká mouka

  • 600 ml Voda

  • 1 lžička Sladká paprika

  • 1 lžička Tymián

  • Olej

Příprava

Fáze 1 /8

Přichystejte si suroviny.

Fáze 2 /8

Cibuli nakrájejte nadrobno, maso nakrájejte na kostky, mrkev oloupejte a nakrájejte na kolečka.

  • 1ks Cibule
  • 300g Vepřová plec
  • 300g Mrkev

Fáze 3 /8

Na oleji orestujte cibuli.

  • 1ks Cibule

Fáze 4 /8

Do hrnce přidejte maso a orestujte jej (cca 5 min.) ze všech stran.

  • 300g Vepřová plec

Fáze 5 /8

Přidejte sůl, pepř, červenou papriku, tymián, zasypte moukou a krátce orestujte (cca 1 min.).

  • Sůl
  • Mletý pepř
  • 2lžíce Hladká mouka
  • 1lžička Sladká paprika
  • 1lžička Tymián

Fáze 6 /8

Zalijte vodou a vařte.

  • 600ml Voda

Fáze 7 /8

Do hrnce přidejte mrkev a vařte do změknutí.

  • 300g Mrkev

Fáze 8 /8

V případě potřeby dochuťte a podávejte s těstovinami nebo bramborem.