Vepřové maso na mrkvi
- Celková doba 39 min
- 10 min
Příprava - 29 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
1 ks Cibule
300 g Vepřová plec
300 g Mrkev
Sůl
Mletý pepř
2 lžíce Hladká mouka
600 ml Voda
1 lžička Sladká paprika
1 lžička Tymián
Olej
Příprava
Fáze 1 /8
Přichystejte si suroviny.
Fáze 2 /8
Cibuli nakrájejte nadrobno, maso nakrájejte na kostky, mrkev oloupejte a nakrájejte na kolečka.
Fáze 3 /8
Na oleji orestujte cibuli.
Fáze 4 /8
Do hrnce přidejte maso a orestujte jej (cca 5 min.) ze všech stran.
Fáze 5 /8
Přidejte sůl, pepř, červenou papriku, tymián, zasypte moukou a krátce orestujte (cca 1 min.).
Fáze 6 /8
Zalijte vodou a vařte.
Fáze 7 /8
Do hrnce přidejte mrkev a vařte do změknutí.
Fáze 8 /8
V případě potřeby dochuťte a podávejte s těstovinami nebo bramborem.