Veganská majonéza s aquafabou
- Celková doba 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
4 os.
20 cl Slunečnicový olej (nebo jiný kuchyňský olej)
80 g Aquafaba (šťáva z konzervované cizrny)
3 pl. Citrónová šťáva
75 g Dijonská hořčice
Sůl a pepř
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /3
Všechny ingredience, počínaje olejem, dejte do přístroje.
Fáze 2 /3
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 3 /3
Tuto veganskou majonézu si můžete vychutnat s různými pokrmy, jako jsou hranolky, vegetariánské hamburgery, syrové zeleninové tyčinky (mrkev, celer, okurka), sendviče, saláty nebo ji použít jako základ pro jiné omáčky a dresinky.