Treska s chřestem - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Treska s chřestem

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 19 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    4 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 4 plátek Treska

  • 4 pl. Olivový olej

  • 2 čl Čerstvý tymián

  • 1 Citrón

  • 4 strou. Česnek

  • 500 g Fenykl

  • 500 g Zelený chřest

  • 1 Velký pórek

  • 20 cl Zeleninový vývar

  • 1 pl. Kukuřičný škrob

  • 2 pl. Konfitovaný citrón

  • 2 pl. Drcené solené arašídy

Příslušenství

  • Mřížka 2v1
    Mřížka 2v1

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si suroviny.

  • 4plátek Treska
  • 4pl. Olivový olej
  • 2čl Čerstvý tymián
  • 1 Citrón
  • 4strou. Česnek
  • 500g Fenykl
  • 500g Zelený chřest
  • 1 Velký pórek
  • 20cl Zeleninový vývar
  • 1pl. Kukuřičný škrob
  • 2pl. Konfitovaný citrón
  • 2pl. Drcené solené arašídy

Fáze 2 /6

Tresku ochuťte polovinou oleje, tymiánem a citronovou kůrou. Odložte stranou. 

  • 4plátek Treska
  • 4pl. Olivový olej
  • 2čl Čerstvý tymián
  • 1 Citrón

Fáze 3 /6

Do nádoby dejte druhou polovinu oleje. Česnek, fenykl, chřest a pórek opékejte 3 minuty dozlatova.

  • 4pl. Olivový olej
  • 4strou. Česnek
  • 500g Fenykl
  • 500g Zelený chřest
  • 1 Velký pórek

Fáze 4 /6

Přidejte kukuřičný škrob a vývar. Rybu položte na gril v horní poloze na zeleninu.

  • 4plátek Treska
  • 20cl Zeleninový vývar
  • 1pl. Kukuřičný škrob

Fáze 5 /6

Připravujte pod tlakem.

Fáze 6 /6

Podávejte horké s konfitovaným citrónem a arašídy.

  • 2pl. Konfitovaný citrón
  • 2pl. Drcené solené arašídy