Tradiční dušené maso se zelím - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Tradiční dušené maso se zelím

Hodnocení 4 hvězdičky (průměr)

4 /5 -

  • Celková doba 55 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    35 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 1.3 kg Vepřová plec od kosti, na kousky po 100 g

  • 150 g Silné plátky slaniny

  • 600 g Hlávkové zelí na čtvrtky

  • 300 g Mrkev, ostrouhaná a na kousky

  • 1 Cibule, oloupaná a rozpůlená, s hřebíčkem

  • 600 g Brambory, oškrábané a rozpůlené

  • 1 svazek Svazek bylinek

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 1.3kg Vepřová plec od kosti, na kousky po 100 g
  • 150g Silné plátky slaniny
  • 600g Hlávkové zelí na čtvrtky
  • 300g Mrkev, ostrouhaná a na kousky
  • 1 Cibule, oloupaná a rozpůlená, s hřebíčkem
  • 600g Brambory, oškrábané a rozpůlené
  • 1svazek Svazek bylinek
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /5

Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na kousky.

  • 300g Mrkev, ostrouhaná a na kousky

Fáze 3 /5

Maso, slaninu a poté další ingredience vložte do nádoby. Přidejte 650 ml vody. Osolte a opepřete.

  • 1.3kg Vepřová plec od kosti, na kousky po 100 g
  • 150g Silné plátky slaniny
  • 600g Hlávkové zelí na čtvrtky
  • 300g Mrkev, ostrouhaná a na kousky
  • 1 Cibule, oloupaná a rozpůlená, s hřebíčkem
  • 600g Brambory, oškrábané a rozpůlené
  • 1svazek Svazek bylinek
  • Sůl, pepř

Fáze 4 /5

Doba vaření: 35 minut

Fáze 5 /5

Podávejte.