Sušená jablka
- Celková doba 18 hod. 15 min
- 15 min
Příprava - 6 hod.
Vaření - 12 hod.
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
0.5 Citrón
1.5 Jablko
Příprava
Fáze 1 /5
Vymačkejte polovinu citrónu. Jablko omyjte a zbavte jádřince pomocí vykrajovače. Poté ho kuchyňským kráječem nebo ostrým nožem nakrájejte na jemné plátky.
Fáze 2 /5
Mašlovačkou potřete obě strany plátků jablka citrónovou šťávou.
Fáze 3 /5
Vložte grilovací mřížku do nádoby a vložte do ní jablka v co největších rozestupech. Pokud máte fritézu Easy Fry Oven&Grill 9v1, položte kousky jablek vedle sebe na dvě grilovací mřížky tak, aby se nepřekrývaly. Grilovací mřížky vložte do horní a prostřední přihrádky. Zavřete dvířka. Nastavte program SUŠENÍ na 6 hodin při teplotě 60 °C.
Fáze 4 /5
Pouze pro digitální verzi: Nastavte teplotu 80 °C na 4 hodiny.
Fáze 5 /5
Po skončení programu nechte jablka v nádobě a přístroj vypněte. Nechte je přes noc oschnout a druhý den si na nich pochutnejte.