Smažené telecí kousky s lilkem
- Celková doba 37 min
- 12 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
300 g Telecí maso k restování, nakrájené na 50 g kostky, posypané moukou
1 Lilek
200 g Krájená rajčata
1 Jemně nakrájená cibule
10 Lístky čerstvé máty, nakrájené
2 ston. Pažitka, nakrájená
1 pl. Olivový olej
0.5 čl Papriková pasta
100 ml Telecí vývar
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si přísady.
Fáze 2 /9
Nakrájejte cibuli na jemno.
Fáze 3 /9
Nasekejte na jemno lístky máty a stonky pažitky.
Fáze 4 /9
Do hrnce nalijte olej.
Fáze 5 /9
Osmažte maso, otáčejte jej podle potřeby.
Fáze 6 /9
Přidejte cibuli, pak lilek a paprikovou pastu. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 7 /9
Přidejte rajčata a telecí vývar.
Fáze 8 /9
Tlakové vaření.
Fáze 9 /9
Přidejte nakrájené bylinky a podávejte s čerstvými těstovinami.