Smažené telecí kousky s lilkem
- Celková doba 37 min
- 12 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
300 g Telecí maso k restování, nakrájené na 50g kostky, posypané moukou
1 Lilek
200 g Krájená rajčata
1 Jemně nakrájená cibule
10 Lístky čerstvé máty, nakrájené
2 sní. Pažitka, nakrájená
1 pl. Olivový olej
0.5 čl Pepřová pasta
100 ml Telecí vývar
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si přísady.
300g Telecí maso k restování, nakrájené na 50g kostky, posypané moukou 1 Lilek 200g Krájená rajčata 1 Jemně nakrájená cibule 10 Lístky čerstvé máty, nakrájené 2sní. Pažitka, nakrájená 1pl. Olivový olej 0.5čl Pepřová pasta 100ml Telecí vývar Sůl a pepř
Fáze 2 /9
Nakrájejte cibuli na jemno.
1 Jemně nakrájená cibule
Fáze 3 /9
Nasekejte na jemno lístky máty a stébla pažitky.
10 Lístky čerstvé máty, nakrájené 2sní. Pažitka, nakrájená
Fáze 4 /9
Do hrnce nalijte olej.
1pl. Olivový olej
Fáze 5 /9
Osmažte maso, otáčejte jej podle potřeby.
300g Telecí maso k restování, nakrájené na 50g kostky, posypané moukou
Fáze 6 /9
Přidejte cibuli, pak lilek a pepřovou pastu. Dochuťte solí a pepřem.
1 Lilek 1 Jemně nakrájená cibule 0.5čl Pepřová pasta Sůl a pepř
Fáze 7 /9
Přidejte rajčata a telecí vývar.
200g Krájená rajčata 100ml Telecí vývar
Fáze 8 /9
Tlakové vaření.
Fáze 9 /9
Přidejte nakrájené bylinky a podávejte s čerstvými těstovinami.
10 Lístky čerstvé máty, nakrájené 2sní. Pažitka, nakrájená