Smažená treska ve strouhance s quinoou
- Celková doba 26 min
- 15 min
Příprava - 11 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
400 g Quinoa
1 Zeleninový vývar
3 Šalotky
2 Mrkev
500 ml Voda
1 pl. Olej
4 Treska
4 pl. Strouhanka
2 pl. Strouhaný sýr
1 pl. Petržel
2 pl. Olej
Sůl
Pepř
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /5
Tento recept vyžaduje kryt Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.
Fáze 2 /5
Do hrnce nalijte vodu a nasypte quinou, mrkev a šalotky. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 3 /5
Tlakové vaření.
Fáze 4 /5
Přidejte olej a vše smíchejte. Položte tresku na quinou. Posypte strouhankou, sýrem a petrželkou. Na rybu nalijte trochu oleje.
Fáze 5 /5
Nasaďte víko Extra Crisp Lid a nastavte manuální režim na 9 min na 200 °C.