Skotská vejce
- Celková doba 37 min
- 20 min
Příprava - 17 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 Vejce
510 g Mleté maso
1.5 pl. Hrubozrnná hořčice
1.5 pl. Nasekaná petrželka
1.5 čl Mletá paprika
75 g Mouka
1.5 Rozšlehané vejce
75 g Strouhanka
1.5 pl. Olej
Sůl, pepř
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /9
Tento recept vyžaduje víko EXTRA CRISP. Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Nasekejte petržel.
Fáze 3 /9
Mleté maso smíchejte s petrželkou, hořčicí a mletou paprikou. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 4 /9
Náplň rozdělte na 2, 4 nebo 6 dílů v závislosti na počtu vajec. Každý díl vyrovnejte mezi 2 vrstvami potravinářské fólie.
Fáze 5 /9
Vejce vložte do parního koše a spolu s 200 ml vody vložte do nádoby.
Fáze 6 /9
Vaření pod tlakem: 2 minuty
Fáze 7 /9
Vychladlá vejce dejte stranou. Každé vejce potřete náplní.
Fáze 8 /9
Vejce obalujte v následujícím pořadí: mouka, vejce, strouhanka, potom vejce a strouhanka. Vložte je do prázdné, olejem vymazané mísy.
Fáze 9 /9
Vypněte Cookeo a nasaďte víko Extra Crisp. Spusťte režim 2 na 15 minut a v polovině doby vaření vejce otočte.