Samosa s tuňákem a vejci - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Samosa s tuňákem a vejci

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 25 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 6 Filo těsto

  • 200 g Tuňák v konzervě

  • 3 Vejce

  • 1 Vejce

  • 3 pl. Rajský protlak

  • 1 pl. Olivový olej

  • Sůl a pepř

Příprava

Fáze 1 /4

Tento recept vyžaduje připevnění krytu Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.

  • 6 Filo těsto
  • 200g Tuňák v konzervě
  • 3 Vejce
  • 1 Vejce
  • 3pl. Rajský protlak
  • 1pl. Olivový olej
  • Sůl a pepř

Fáze 2 /4

V samostatné míse smíchejte všechny přísady kromě promíchaných vajec. Rozkrojte těstovinový plátek napůl a podélně jej přehněte.

Fáze 3 /4

Na jeden konec těstovinového plátku umístěte 30 g náplně a přehněte jej do tvaru trojúhelníku. Potřete vejcem. Vložte samosu do promazaného hrnce.

Fáze 4 /4

Nasaďte víko Extra Crisp Lid a spusťte ruční program: 10 min na 200 °C.