Samosa s tuňákem a vejci
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
6 Filo těsto
200 g Tuňák v konzervě
3 Vejce
1 Vejce
3 pl. Rajský protlak
1 pl. Olivový olej
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Tento recept vyžaduje připevnění krytu Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.
6 Filo těsto 200g Tuňák v konzervě 3 Vejce 1 Vejce 3pl. Rajský protlak 1pl. Olivový olej Sůl a pepř
Fáze 2 /4
V samostatné míse smíchejte všechny přísady kromě promíchaných vajec. Rozkrojte těstovinový plátek napůl a podélně jej přehněte.
Fáze 3 /4
Na jeden konec těstovinového plátku umístěte 30 g náplně a přehněte jej do tvaru trojúhelníku. Potřete vejcem. Vložte samosu do promazaného hrnce.
Fáze 4 /4
Nasaďte víko Extra Crisp Lid a spusťte ruční program: 10 min na 200 °C.