Rybí prsty
- Celková doba 28 min
- 20 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (20)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel EY145810 Easy Fry Compact 3l horkovzdušná fritéza Tefal černá Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Filety mořské štiky
60 g Mouka
Sůl a pepř
1 Vejce
50 g Strouhanka
1 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /5
Rybí filety nakrájejte na tyčinky.
Fáze 2 /5
Připravte si tři talíře na trojobal: do prvního dejte mouku ochucenou solí a pepřem. Ve druhém rozšlehejte vejce. Do třetího dejte strouhanku. Každou tyčinku obalte v mouce, přebytečnou mouku oklepejte, pak tyčinku namočte do rozšlehaného vejce a nakonec ji obalte ve strouhance.
Fáze 3 /5
Polovinu obalených rybích prstů dejte do přístroje s mřížkou, aniž by se překrývaly. Pokapejte olivovým olejem. Začněte péci.
Fáze 4 /5
Zbylé rybí prsty pečte ve druhé dávce.
Fáze 5 /5
V polovině rybí prsty otočte.