Rybí prsty
- Celková doba 28 min
- 20 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (20)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY501815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Filety mořské štiky
60 g Mouka
Sůl a pepř
1 Vejce
50 g Strouhanka
1 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /5
Rybí filety nakrájejte na tyčinky.
Fáze 2 /5
Připravte si tři talíře na trojobal: do prvního dejte mouku ochucenou solí a pepřem. Ve druhém rozšlehejte vejce. Do třetího dejte strouhanku. Každou tyčinku obalte v mouce, přebytečnou mouku oklepejte, pak tyčinku namočte do rozšlehaného vejce a nakonec ji obalte ve strouhance.
Fáze 3 /5
Polovinu obalených rybích prstů dejte do přístroje s mřížkou, aniž by se překrývaly. Pokapejte olivovým olejem. Začněte péci.
Fáze 4 /5
Zbylé rybí prsty pečte ve druhé dávce.
Fáze 5 /5
V polovině rybí prsty otočte.