Rizoto s pohankou a liškami
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
300 g Umyté lišky
30 g Máslo
2 strou. Česnek
40 g Šalotky
200 g Loupaná pohanka
100 ml Bílé víno
700 ml Zeleninový vývar
Sůl
Pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Do hrnce vložte máslo.
Fáze 3 /6
Osmahněte česnek a lišky. Postavte stranou. Osmahněte šalotku. Přidejte pohanku a míchejte, dokud trochu nezhnědne.
Fáze 4 /6
Nalijte bílé víno a vývar.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Přidejte lišky a vše smíchejte. Před servírováním nechte 5 minut stát.