Rizoto s pohankou a liškami
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
300 g Umyté lišky
30 g Máslo
2 strou. Česnek
40 g Šalotky
200 g Loupaná pohanka
10 cl Bílé víno
70 cl Zeleninový vývar
Sůl
Pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
300g Umyté lišky 30g Máslo 2strou. Česnek 40g Šalotky 200g Loupaná pohanka 10cl Bílé víno 70cl Zeleninový vývar Sůl Pepř
Fáze 2 /6
Do hrnce vložte máslo.
30g Máslo
Fáze 3 /6
Osmahněte česnek a lišky. Postavte stranou. Osmahněte šalotku. Přidejte pohanku a míchejte, dokud trochu nezhnědne.
300g Umyté lišky 2strou. Česnek 40g Šalotky 200g Loupaná pohanka
Fáze 4 /6
Nalijte bílé víno a vývar.
10cl Bílé víno 70cl Zeleninový vývar
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Přidejte lišky a vše smíchejte. Před servírováním nechte 5 minut stát.
300g Umyté lišky