Rizoto s borůvkami a kozím sýrem
- Celková doba 19 min
- 10 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
125 g Čerstvé borůvky
100 g Houby / žampiony
1 Šalotka
120 g Rýže Arborio
5 cl Bílé víno
30 cl Zeleninový vývar
25 g Jemně osolené máslo
50 g Čerstvý kozí sýr
Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
125g Čerstvé borůvky 100g Houby / žampiony 1 Šalotka 120g Rýže Arborio 5cl Bílé víno 30cl Zeleninový vývar 25g Jemně osolené máslo 50g Čerstvý kozí sýr Olivový olej
Fáze 2 /6
Rozmixujte většinu borůvek, ale pár si nechte na ozdobu. Do hrnce nalijte 1 lžíci olivového oleje.
125g Čerstvé borůvky Olivový olej
Fáze 3 /6
Osmahněte houby. Dejte stranou. Zalijte 2 lžícemi oleje a orestujte šalotku a rýži.
100g Houby / žampiony 1 Šalotka 120g Rýže Arborio Olivový olej
Fáze 4 /6
Zalijte vínem a zredukujte. Zalijte vývarem.
5cl Bílé víno 30cl Zeleninový vývar
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Poduste doměkka s máslem, borůvkami a houbami.
125g Čerstvé borůvky 100g Houby / žampiony 25g Jemně osolené máslo